mandag 30. april 2012

Eget design på ditt kredittkort

Kredittkortene i dag får flere fordeler enn noen gang. Du har rabatter, ulike tilbakebetalingstider, forsikringer inkludert og cashback. Noe av det som har kommet i nyere tid er også mulighetene for egne design på kredittkortene. Dette har ingen økonomiske fordeler, men er en litt artig måte å kunne skille seg litt ut.

Kredittkort leverandørene vil gjerne skille seg ut og gi deg som kunde mest mulig valgmuligheter og dette er kun en litt artig detalj. Designet på kredittkort har som regel kun vært preget av enkle linjer, bølger eller lignende i forskjellige farger, prydet med logoen til kredittkortselskapet. Det du har muligheten til hos flere nå er å velge blant flere design på kredittkortene, eller bruke en liten editor til å laste opp egne bilder eller et design du har laget selv i Photoshop om du kan dette.

Hvem har vel ikke lyst til å ha et eget spesielt kredittkort som gir litt ekstra oppmerksomhet. Kan være en god "ice breaker" når du er ute på byen eller kun innom en butikk, og ønsker å komme i kontakt med noen foran eller bak deg i køen.

Uansett om det er stilig eller ikke, så vil nok det viktigste være de andre fordelene med kredittkortet enn akkurat designet. Tenk først og fremst på hva du skal bruke kredittkortet til og se om de som kan tilby eget design passer deg, hvis ikke råder jeg deg til å heller velge et som har egenskaper som vil gjøre deg økonomisk nytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar